İlahiyat Fakültemiz yeni yerleşkesinde
26 Temmuz 2019 19:40

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Büyük Ankara Camii’ne taşınıyor.

Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Tekin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Geçen yıl açılan ve yüksek puanla öğrenci alan, hazırlık sınıfı bulunan İlahiyat Fakültemiz, yeni binasında öğrencilerimize daha iyi eğitim-öğretim vermeyi planlıyor. Ankara’nın merkezine taşınan Fakültemiz, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında yeni yerleşkesinde, eğitim faaliyetine devam edecektir. Gelişmiş fiziki altyapısı ile İlahiyat Fakültemizin öğrencilerimize daha iyi bir eğitim vereceğine inanıyorum” dedi.

Genel Sekreterimiz Kemal Şamlıoğlu ve Keçiören Müftü Vekili Mehmet Çınar’ın imzaladığı protokol ile Büyük Ankara Camii içinde İlahiyat Fakültemize bina tahsis edildi. Önümüzdeki eğitim-öğretim yılında İlahiyat Fakültemiz yeni yerleşkesinde hizmet edecek.