07 Kasım 2018 09:57

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kurumsal Kimlik çalışmalarında kullanılacak logo için hazırlanmış olan farklı tasarımlar arasından beğendiğiniz çalışmaya oy vererek bu çalışmaya katılmanız ve görüş bildirmeniz bizler için değerlidir.

Desteklediğiniz logoya dair önerileriniz de var ise lütfen paylaşınız. Anketimizde 12 Kasım 2018 Pazartesi günü saaat 10:00'a kadar oy kullanılabilecektir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Anket Bağlantısı

Turkcell Bip uygulaması ile oy vermek isteyen öğrencilerimiz:
- Telefonlarında Bip uygulaması yüklü ise doğrudan kendilerine gelecek mesaj kanalından oy kullanarak,
- Telefonlarında Bip uygulaması yüklü değil ise Bip uygulamasını indirip kurduktan sonra, uygulama içerisinde Keşfet menüsünden "Hacı Bayram Veli Üniversitesi" etiketini aratıp, gelen kanalda "Anket" yazarak gelen anketten oy kullanarak, beğendikleri logo çalışmasına destek verebilirler.
Anket kanalı 7 Kasım Çarşamba günü saat 13:30'da açılacaktır.