Öğrencilerimiz RATEM’den iki birincilik ödülü aldı
26 Aralık 2018 14:08

Radyo ve Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği’nin (RATEM), Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlediği  “Korsanla Mücadele Üniversiteler Arası 10. İletişim Fikirleri Yarışması”nda öğrencilerimiz iki birincilik ödülüne layık görüldü.

İstanbul’da düzenlenen ödül töreninde, Radyo Kategorisinde birinciliği, İletişim Fakültesi radyosunda görev yapan Oğuz Aktuna aldı. Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf ve Video Bölümü öğrencilerimiz Anıl Sarıaslan, Neslihan Saygılı, Rahmi Doğançay, Kübra Sonkaya ve Ali Haydar Tombak da Televizyon Kategorisinde birinci oldular.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar ve Fakülte radyosunun koordinatörü Öğretim Görevlisi Aylin Atik Seyide’nin de katıldığı ödül töreni kapsamında Korsanla Mücadele Üniversiteler Arası İletişim Fikirleri Sergisi Açıldı.