Rektör Tekin, Araştırma Görevlileri ile toplantı yaptı
12 Aralık 2018 17:54

Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Tekin, üniversitede görev yapan araştırma görevlileriyle toplantılar düzenlemeye başladı. Tekin, bu toplantıların ilkini, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Araştırma Görevlileri ile Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirdi.

Rektör Tekin, kendi asistanlık yıllarını anlatarak, Türkiye’nin akademik birikimine katkı sağlayacak bir üniversiteyi birlikte kurmak istediğini dile getirdi.
“Hayal ettiğimiz Türkiye için beyaz bir sayfa üzerine neler yapabiliriz sorusunun cevabını birlikte arayalım” diye konuşan Rektör Tekin, “günübirlik problemleri çözeceğiz” dedi.
Prof. Dr. Yusuf Tekin, mutlu bir üniversite ortamında çalışmak istediğini vurgulayarak, “Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi’nin misyonunu birlikte oluşturacağız, gelecek ile ilgili kaygılarını birlikte çözüme kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

Tekin, Araştırma Görevlilerine seslenerek “Biz bu üniversiteye gerçekten katkı sağlamak istiyoruz diyorsanız bu yolda birlikte yürürüz” dedi.
Bu üniversitenin bir gelecek hayali olduğunu belirten Rektör Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü:
 “Bu hayali sizin üzerinizden inşa edebileceğimize inandığım için sizi buraya davet ettim. Bu hayalimizi gerçekleştirebilecek yol arkadaşları arıyorum. Üniversite için emek sarf etmenizi bekliyorum. Hiç kimsenin emeğine saygısızlık ya da adaletsizlik yapılmasına müsaade etmeyeceğimi taahhüt ediyorum”