Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Tekin MEV Okullarını ziyaret etti
21 Kasım 2018 13:36

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Tekin, Milli Eğitim Vakfı Özel Okullarını ziyaret etti. Ziyaret sonrası Rektör Tekin, okulun uygulama birimlerini gezdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Tekin, Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Milli Eğitim Vakfı’nın Ankara’da bulunan Özel Okullarını ziyaret etti. Tekin’i, MEV Yönetim Kurulu Başkanı A. Remzi Sezgin, MEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Temel ve okul yöneticileri karşıladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Tekin’e ziyaret esnasında Üniversitemiz Genel Sekreteri Kemal Şamlıoğlu, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zakir Avşar, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Ziya Selçuk ve Sanat Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Pınar Göklüberk Özlü eşlik etti. Ziyaret sırasında Tekin ve beraberindekiler, okulun uygulama birimlerini, sınıflarını gezdi ve öğrencilerle yakından ilgilendi.