Rektörümüz Üniversite Tercih Fuarı’nda aday öğrencilerle
24 Temmuz 2019 20:04

Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Tekin, ANFA Altınpark Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Üniversite Tercih Fuarı’ndaki Üniversitemiz standını ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Tekin, Genel Sekreterimiz Kemal Şamlıoğlu ve Genel Sekreter Yardımcımız Mehmet Baran ile birlikte ANFA Altınpark Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Üniversite Tercih Fuarı’nda, Üniversitemiz standını ziyaret ederek aday öğrencilerle ve velilerle görüştü.

Rektör Tekin, öğrencilerle ve velilerle yakından ilgilenerek, aday öğrencilerin Üniversitemize ilişkin sorularını yanıtladı. İki gün süren Üniversite Tercih Fuarı’nda, Üniversitemiz öğretim elemanları ile tanıtım ekibi görev aldı. Üniversitemiz standına fuarda yoğun ilgi gösterildi.

Haber-Fotoğraf: Fatma Sena Yaman